Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Project controller in Amsterdam

Wanneer je op als organisatie op zoek bent naar een project controller, kan ons bedrijf uit Amsterdam je helpen om de juiste kandidaat te vinden en andersom. Wij zoeken naar werknemers die kennis en affiniteit met finance hebben. Hierbij bemiddelen we tussen verschillende financiële experts.

Heeft u interesse of vragen? 

Hulp bij de zoektocht naar en als een project controller door ons bedrijf uit Amsterdam

De functie van een project controller wordt belangrijker, daarom helpt Controller Recruitment uit Amsterdam je graag bij de werving en selectie. Wij helpen kandidaten aan een tijdelijke of vaste-functie. Als recruiter in de financiële sector weten wij veel over deze markt. Als deskundig recruitmentbureau geven wij kandidaten en organisaties een duwtje in de juiste richting. Als headhunter van controllers hebben wij al veel connecties weten te maken. Wij werken met een aantal fijne organisaties die we door en door kennen. Dit maakt ons de perfecte bemiddelaar tussen organisaties en kandidaten.

Controller Recruitment

Contacteer ons en profiteer van expertise binnen het vak

Als gespecialiseerd recruitment bedrijf uit Amsterdam, verbinden wij organisaties aan de juiste project controller. Dit doen wij voor andere functies op het gebied van finance, bijvoorbeeld een business controller. Wilt u onze hulp inschakelen? Of ben je benieuwd naar onze andere diensten? Bel dan naar +31 20 226 9099 of stuur een e-mail naar contact@controllerrecruitment.nl. Onze specialisten staan je graag te woord.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?