Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Controller recruiter in Amsterdam

Wij zijn een controller recruiter in Amsterdam die werkzaam is in de financiële sector. Als recruitmentbureau uit Amsterdam zijn wij er voor mensen die op zoek zijn naar een baan én voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe collega. Als recruitmentbureau uit Amsterdam bereiden wij ambitieuze finance professionals voor op een strategische positie binnen de financiële sector. Wij zijn er als controller om voor jou de juiste functie of collega te vinden.

Heeft u interesse of vragen? 

Een controller recruiter uit Amsterdam voor jou als werknemer

Wij helpen als controller recruiter kandidaten en organisaties in Amsterdam aan een juiste match. Als recruiter in de financiële sector begrijpen we dat een baan vinden een belangrijke beslissing is waar veel van afhangt. Door onze kennis van de markt, sector en het niveau zijn wij als recruitment controller in staat om hulp te bieden bij het vinden van een geschikte baan. Wij zijn er als je zoekt naar een tijdelijke- of vaste functie. Wij werken als recruitmentbureau controller met organisaties uit de omgeving van Amsterdam. Door deze samenwerking weten wij als recruiter uit Amsterdam precies hoe deze organisaties werken en wat zij belangrijk vinden. Zo zien wij ook direct of er een potentiële match is. Wij kijken ook naar de verschillende rollen binnen een bedrijf. Als recruitmentbureau zijn wij gespecialiseerd in de werving en selectie van controller.

Controller Recruitment
Controller Recruitment

Een recruitmentbureau uit Amsterdam voor jou als organisatie

Als organisatie is het lastig om experts te vinden binnen de financiële sector. Omdat er veel vraag is en weinig aanbod, heeft een kandidaat een ruime keus aan organisaties. Het is dus belangrijk dat je je als organisatie onderscheidt. Als controller recruiter uit Amsterdam helpen wij je graag met het vinden van juiste werknemers. Ons recruitmentbureau uit Amsterdam gaat voor jou als controller aan de slag op het gebied van werving en selectie van finance.

Schakel specialisten met de juiste expertise in

Wil je hulp bij het vinden van de juiste match van een professioneel recruitment bureau voor een controller uit Amsterdam? Bij Controller Recruitment hebben we ervaring in de financiële sector. Hierdoor zijn wij in staat om jou te helpen met verschillende diensten. Wij zijn er voor werkgever en werknemer. Kom in contact om samen de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?