Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Werving en selectie controller

Controller recruitment uit Amsterdam is specialist op het gebied van werving en selectie van een controller. Wij bemiddelen financieel specialisten. Wij zijn bekend met de branche en daarom in staat de perfecte match te vinden voor alle partijen. Wij communiceren eerlijk, duidelijk en transparant. Zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent.

Heeft u interesse of vragen? 

De werving en selectie van een controller

Als gespecialiseerd recruitmentbureau zijn wij in staat je te helpen bij de werving en selectie van een controller in Amsterdam. Het inhuren van een controller is een goede oplossing voor extra ondersteuning tijdens bepaalde periodes. Naast werving van freelancers op tijdelijke inzet, hebben onze medewerkers ook ervaring binnen de werving en selectie van finance. Door onze ervaring kennen wij de branche als geen ander en zijn daarom een gespecialiseerde headhunter voor het vinden van werving en selectie van de controller in Amsterdam. Wij werken met een aantal fijne organisaties, waardoor wij snel in staat zijn een perfecte match te vinden. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een controller voor een project? Wij halen ons brede netwerk erbij en vinden binnen de kortste keren een juiste match voor beide partijen.

Controller Recruitment

Schakel de hulp in van echte specialisten

Wil jij hulp van ons bedrijf uit Amsterdam bij de werving binnen de functie van een controller? Wij helpen je graag bij de zoektocht van de perfecte match. Neem contact op met ons, dan bespreken we wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 20 226 9099. Ook is het mogelijk om te mailen naar via contact@controllerrecruitment.nl.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?