Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Headhunter Controller

Controller Recruitment uit Amsterdam is een headhunter als het gaat om een controller in de finance. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar werknemers met kennis in financiën. Wij bieden hulp bij het vinden van de perfecte match tussen organisatie en kandidaat. Dit doen wij voor beide partijen.

Heeft u interesse of vragen? 

Een gespecialiseerde headhunter voor het vinden van een controller

Ons deskundig recruitmentbedrijf is een headhunter als het gaat om een controller binnen de finance. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van controller, dit betekent dat wij in staat zijn om een perfecte match te vinden tussen kandidaten en organisaties. Dit geldt voor permanente- of tijdelijke functies en interim opdrachten. Als recruiter in de financiële sector zijn wij bekend met de branche. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een business controller? Dan gaan wij binnen ons best doen om binnen ons brede netwerk een passende match te vinden. Dit geldt tevens ook voor andere functies binnen de branche, zoals een project controller.

Controller Recruitment

Profiteer van expertise

Wil jij hulp van een headhunter of het gebied van een controller binnen de finance? Ons bedrijf uit Amsterdam biedt hulp bij het vinden van een passende match. Neem contact op met ons en bespreek wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 20 226 9099. Ook kun je mailen naar contact@controllerrecruitment.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?