Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Business controller in Amsterdam

Ons bedrijf specialiseert zich binnen finance en is daarom in staat de perfecte match te vinden tussen jou als business controller en een bedrijf uit Amsterdam. Controller Recruitment kent de markt en begrijpt als geen ander dat het vinden van de juiste baan niet gemakkelijk is. Daarom bieden wij graag hulp bij deze zoektocht.

Heeft u interesse of vragen? 

Een match tussen jou als business controller en een bedrijf uit Amsterdam

Ons controller recruitmentbureau is er zowel voor jou als business controller als voor jouw bedrijf uit Amsterdam. Wij zoeken als recruiter in de financiële sector een juiste match voor beide partijen. Wij bemiddelen financieel specialisten aan de hand van een werving en selectie. Wij zoeken matches voor zowel tijdelijke- als vaste functies. Als headhunter van controllers herkennen wij meteen wat passend is qua bedrijf en de functie. Naast dat wij business controllers matchen met juiste organisaties, doen we dit ook voor andere functies binnen de finance wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan finance manager controller.

Controller Recruitment

Schakel ons in

Ben je als business controller op zoek naar een baan in Amsterdam? Of zoek jij als organisatie een business controller die binnen het team past? Neem contact op met ons bedrijf uit Amsterdam en vraag naar de mogelijkheden. Je bereikt ons door te mailen naar contact@controllerrecruitment.nl of te bellen naar via +31 20 226 9099.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?