Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Recruiter financiële sector

Controller Recruitment uit Amsterdam is een specialist als recruiter in de financiële sector. Wij bemiddelen financieel specialisten met een duwtje in de goede richting. Door een achtergrond in finance of een ruime ervaring in het bemiddelen van financiële profielen weten onze recruiters hoe het is om binnen de sector werkzaam te zijn.

Heeft u interesse of vragen? 

Een professionele recruiter in de financiële sector

Als professionele recruiter in de financiële sector hebben wij een gespecialiseerde aanpak binnen de recruitmentsector. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat hulp te bieden betreft de werving en selectie van finance. Met zekerheid vinden wij als headhunter in de financiële sector de perfecte match tussen kandidaat en organisatie. Wij zijn in staat deze match te vinden door onze brede kennis van de markt, sector en niveau. Ons finance recruitmentbureau bemiddelt financieel specialisten voor zowel tijdelijke- als vaste functies.

Controller Recruitment

Profiteer van echte specialisten

Ben je op zoek naar een recruiter in de financiële sector? Ons bedrijf uit Amsterdam helpt je graag met de zoektocht naar de juiste kandidaat. Neem contact op met ons voor de verschillende mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 20 226 9099. Ook kun je ons een e-mail sturen via contact@controllerrecruitment.nl. Samen met jou bespreken wij graag de verschillende mogelijkheden.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?