Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Finance werving en selectie in Amsterdam

Controller Recruitment specialiseert zich in finance en is daarom in staat hulp te bieden bij de werving en selectie voor bedrijven in Amsterdam. Wij weten wat er nodig is om de perfecte match te vinden tussen financiële medewerkers en bedrijven. Dit komt door onze ruime ervaring die wij hebben opgebouwd binnen de finance wereld.

Heeft u interesse of vragen? 

Hulp bij de finance werving en selectie door onze specialisten in Amsterdam

Wij zijn een deskundig recruitmentbureau dat zich specialiseert in finance en zijn daarom de perfecte partner voor de werving en selectie van bedrijven in Amsterdam. Als recruiter in de financiële sector bemiddelen wij financieel specialisten en zoeken wij naar de perfecte match voor beide partijen. Doordat onze medewerkers kennis en ervaring hebben van finance, maakt dit ons het geschikte wervingsbureau om jou te helpen.

Controller Recruitment

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Wil jij graag hulp om de werving en selectie van finance kandidaten aan ons bedrijf in Amsterdam over te laten? Laat onze finance recruiters je helpen bij het vinden van de juiste match. Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Je bereikt ons telefonisch via +31 20 226 9099. Ook is het mogelijk om te mailen naar contact@controllerrecruitment.nl. We gaan graag met je in gesprek over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?