Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Finance wervingsbureau

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd finance wervingsbureau? Controller Recruitment uit Amsterdam zoekt een goede match tussen kandidaat en organisatie. Doordat wij ervaring hebben in finance zijn wij in staat hulp te bieden bij de werving van verschillende functies, zoals een manager of controller.

Heeft u interesse of vragen? 

Een gespecialiseerd finance wervingsbureau

Wij zijn een gespecialiseerd finance wervingsbureau dat al vele jaren ervaring heeft in werving en selectie. Wij binden finance kandidaten aan verschillende fijne organisaties. Ons professionele recruitmentbureau is in staat snel en nauwkeurig een match te vinden door een brede kennis van de branche. Als finance recruiter zijn wij in staat organisaties te helpen aan goede medewerkers met diverse functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de werving van een finance manager. Ook wanneer jij als finance manager controller op zoek bent naar een baan, zoeken wij een passende organisatie. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in finance, zijn wij ook in staat hulp te bieden bij de werving en selectie van een controller. Als finance wervingsbureau gaan wij graag een lang partnerschap aan, dit maakt ons de geschikte partner wanneer het gaat om samenwerking. Wij bemiddelen tussen financieel specialisten en denken aan organisaties en kandidaten.

Controller Recruitment

Schakel echte specialisten in

Wil je hulp bij de werving van een finance manager? Als finance wervingsbureau weten wij precies waar we op moeten letten. Neem contact op met ons en bespreek de mogelijkheden. Telefonisch zijn we te bereiken via +31 20 226 9099. Ook is het mogelijk een mail te sturen naar contact@controllerrecruitment.nl. We helpen je graag met de werving van een geschikte finance manager, of diverse andere functies uit de branche.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?