Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Finance recruiter in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een finance recruiter in Amsterdam, kun je terecht bij Controller Recruitment. Wij zijn een recruitment bedrijf dat gespecialiseerd is in finance en zoeken naar juiste matches tussen kandidaten en bedrijven uit Amsterdam. Wij zijn er voor jou als kandidaat en voor jou als organisatie. Wij bemiddelen tussen beide partijen.

Heeft u interesse of vragen? 

Een professionele finance recruiter voor bedrijven uit Amsterdam

Als finance recruiter gaan wij op zoek naar kandidaten die passen binnen organisaties en bedrijven uit Amsterdam. Ons professionele recruitmentbureau specialiseert zich in finance en heeft als doel de juiste persoon bij de juiste organisatie in Amsterdam te krijgen. Als recruiter in de financiële sector weten wij alles over de branche. Hierdoor vormen wij het geschikte finance wervingsbureau en tegelijkertijd de perfecte samenwerkingspartner. Wij helpen je gedurende het proces rondom de werving en selectie. Als finance recruitment bedrijf hebben wij een breed netwerk opgebouwd in Amsterdam. Hierdoor zijn wij in staat snel een passende match te vinden. Naast finance recruiter, zijn wij ook headhunter voor de financiële sector in Amsterdam.

Controller Recruitment

Profiteer van deskundigheid

Als finance recruiter en recruitment bedrijf proberen wij ten alle tijde snel en zorgvuldig een juiste match te vinden tussen kandidaten en bedrijven uit Amsterdam. Wil je onze hulp? Neem contact op met ons bedrijf en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 20 226 9099. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar contact@controllerrecruitment.nl. Samen met jou kijken we hoe onze dienstverlening jou kan helpen.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?