Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Headhunter finance manager

Ons recruitment bedrijf uit Amsterdam is headhunter als het gaat om het vinden van een finance manager voor uw bedrijf. Als headhunter in de financiële sector vinden wij de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven uit Amsterdam. Wij bemiddelen tussen financieel specialisten en bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat er een juiste match ontstaat voor beide partijen.

Heeft u interesse of vragen? 

Een headhunter voor jou als finance manager

Ons controller recruitmentbedrijf is headhunter voor het beroep van een finance manager en vele andere functies binnen de financiële sector voor bedrijven in Amsterdam. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van finance, hierdoor zijn wij in staat een juiste match te vinden tussen kandidaten en organisaties. Als recruiter in de financiële sector hebben wij ervaring binnen de finance branche. Ben je op zoek naar een baan als interim business controller? Wij schakelen ons brede netwerk in en gaan ons uiterste best doen een match te vinden voor beide partijen. Ons finance recruitmentbureau zoekt als headhunter voor jou als finance manager een geschikte organisatie. Als headhunter zijn wij gespecialiseerd in diverse andere functies binnen de financiële sector, wij helpen je graag met de zoektocht naar een bedrijf in Amsterdam.

Controller Recruitment

Profiteer van échte specialisten

Wil jij de hulp van een professionele headhunter voor een baan als finance manager? Wij gaan als headhunter op zoek naar een match tussen bedrijven uit Amsterdam en functies uit de financiële sector. Neem contact op met ons bedrijf uit Amsterdam en bespreek de mogelijkheden. Je bereikt Controller Recruitment door te bellen naar +31 20 226 9099 of te mailen naar contact@controllerrecruitment.nl.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?