Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Interim business Amsterdam

Ben je als bedrijf op zoek naar een interim business, dan helpt Controller Recruitment uit Amsterdam je graag. Wij zoeken door middel van een breed netwerk een goede match tussen kandidaat en organisatie. Dit doen wij op een transparante en open manier. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Heeft u interesse of vragen? 

Vind een interim business functie door middel van ons bedrijf uit Amsterdam

Als je als bedrijf op zoekt bent naar een interim business, helpt ons professionele recruitment bedrijf uit Amsterdam je graag. Als recruiter in de financiële sector weten wij precies waar we op moeten letten om de juiste match te vinden. Wij hebben al heel wat ervaring als het gaat om de werving en selectie in finance. Hierdoor zijn wij in staat om beide partijen te helpen zich te onderscheiden ten opzichte van de rest van de markt. Als finance recruiter bemiddelen wij tussen vele organisaties en diverse functies binnen de branche.

Controller Recruitment

Neem direct contact op

Ons finance wervingsbureau uit Amsterdam helpt je graag wanneer betreft de functie van een interim business. Bekijk onze dienstverlening voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan telefonisch contact op via +31 20 226 9099. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar contact@controllerrecruitment.nl.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?