Transparantie en openheid

Kwaliteit en nuchterheid

Lang partnerschap

Finance manager controller

Controller Recruitment uit Amsterdam bemiddelt tussen organisaties en financieel specialisten, zoals jou als finance manager controller of financial controller. Wij bieden hulp voor zowel de kandidaat als de organisatie. De juiste match moet er immers van beide kanten zijn.

Heeft u interesse of vragen? 

Hulp bij een baan als finance manager controller

Als professioneel recruitment bedrijf uit Amsterdam zijn wij in staat een match te vinden tussen jou als finance manager controller of jou als financial controller en een organisatie uit Amsterdam. Wij zijn actief als recruiter in de financiële sector en zoeken een match tussen finaal specialisten. Door onze ervaring binnen finance, bieden wij hulp bij de werving en selectie van kandidaten. Wij zijn er voor de finance manager controller of de financial controller op zoek naar een baan, maar ons finance recruitmentbureau is er ook voor het bedrijf uit Amsterdam die op zoek is naar een passende collega. Wij zijn het geschikte wervingsbureau doordat wij transparant en eerlijk communiceren voor elke partij. Wij combineren kwaliteit met nuchterheid om de perfecte match te vinden.

Controller Recruitment

Profiteer van kennis en ervaring

Wanneer je op zoek bent naar een baan als finance manager controller of financial controller in de buurt van Amsterdam, helpt ons bedrijf uit Amsterdam je graag. Neem contact op met ons bedrijf en bespreek de mogelijkheden. Telefonisch zijn wij te bereiken via +31 20 226 9099. Ook kun je een e-mail sturen naar contact@controllerrecruitment.nl. Samen met jou bespreken we wat ons bedrijf voor jou kan betekenen.

Kunnen we je ergens anders bij helpen?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuwe collega: wij houden van een goed gesprek. Horen we van je?